PRENUMERERA
Läs vår uppdaterade integritetspolicy

 

Att svepa är en privatsak, så visst är även dina svep din ensak. Vi uppskattar det förtroende du har gett oss. Som en del av vårt åtagande att vara transparenta och att följa kraven i EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har vi nu uppdaterat vår integritetspolicy. Vår förhoppning är att alla ska känna till de uppgifter som vi samlar in, varför vi samlar in dem och hur vi använder dem.

Här är några viktiga punkter:

  • Hur vi bearbetar dina data för att hitta matchningar förändras inte, och det påverkar inte din svepupplevelse. Vi har dock förtydligat våra nuvarande policyer och undvikit juridisk jargong så att det blir enklare att förstå hur man hanterar, exporterar och tar bort data.
     

  • Vi gör det enkelt för dig att när som helst ladda ner dina personuppgifter från Tinder med Verktyget Download my Data.
     

  • Vi har en globalt enhetlig organisation: Vår nya policy tar hänsyn till de nya standarder som skapats av EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och dem rullar vi nu ut globalt. Alla medlemmar förtjänar att deras personuppgifter skyddas och att förstå hur de används.
     

Vi fortsätter att utvärdera och förbättra vår policy för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

Välkommen att läsa vår nya policy här.