PRENUMERERA
Tinders Swipe Night kommer til Danmark den 12. september 2020
Den ultimative icebreaker, Swipe Night, er et interaktivt event, der hjælper Tinder-brugere med at starte nye samtaler - helt uden at forlade hjemmet

Den 12. september 2020 kl. 10.00 lancerer Tinder for første gang Swipe Night i Danmark og i hele verden. Swipe Night er et interaktivt event, hvor brugerne bliver stillet overfor en række valg, der ved at swipe højre eller venstre fører historien videre og afgør hvad der sker. Brugernes valg bestemmer ikke kun, hvordan historien ender. Valget har også betydning for, hvem de i sidste ende bliver matchet med og hvad de kan chatte om, når den episke oplevelse er omme.

 

Swipe Night følger en gruppe af venner i de sidste timer før en asteroide vil ramme jorden med katastrofale konsekvenser. Tinder-brugeren er selv hovedpersonen, og som historien skrider frem og asteroiden fortsætter sin kurs mod jorden, vil brugerne blive stillet overfor en række moralske dilemmaer og valg, der vil have direkte indflydelse på, hvad der vil ske og hvem de ender med at matche med, når historien når sin afslutning. Men de skal handle hurtigt - brugeren får kun 7 sekunder til at træffe hver eneste beslutning, så hvert sekund tæller, som asteroiden nærmer sig jorden. Efter hver omgang, bliver valgene tilføjet til brugernes Tinder-profiler og giver mulighed for at række ud til nye matches med nye post-apokalyptiske drillerier og icebreakers, der gør det lettere for nye matches at nå ud over den frygtede "hej, hvordan går det?"-besked.

 

 Swipe Night løber over tre weekender i september, hvor hver episode vil stille brugerne overfor nye dilemmaer og beslutninger. Valgene bliver tilføjet til ens Tinder-profil og giver mulighed for at række ud til nye matches med nye post-apokalyptiske drillerier og icebreakers.

 

Hvis den verdensomspændende pandemi har lært os noget, er det vigtigheden af at starte samtaler på et fælles grundlag og dele sociale oplevelser med hinanden. Den sociale og fysiske distance, suppleret med kravet om at blive hjemme, medvirkede til nye og kreative måder for brugerne at mødes og skabe samtaler på. På globalt plan blev der sendt 52% flere beskeder (det toppede den 5. april 2020) og blandt brugerne under 25 år blev der swipet 39% mere end normalt. Fra den 12. september vil der tre weekender i træk være Swipe Night, hvor brugerne vil blive flyttet fra deres hjem ind i en ny digital destination for at opleve et live eventyr i Tinder.

 

”Da lockdown begyndte, så vi en øjeblikkelig stigning i brugernes engagement på Tinder, så vi ved, at vi spiller en vigtig rolle i deres hverdag derhjemme,” siger Jim Lanzone, CEO i Tinder.

 

”Mens den globale sundhedskrise fortsætter, mener vi, at Swipe Night kan give vores brugere over hele verden en form for temposkift. Vi er forpligtet til at udvide med innovative tiltag på Tinder, der er med til at skabe flere måder at bringe vores brugere sammen på, underholde dem, og hjælpe dem med at møde og lære nye mennesker at kende.”    

 

Swipe Night er skabt af nogle af de største navne i branchen. Den er instrueret af 24-årige Karena Evans (Drakes faste musikvideo-instruktør) og skrevet af Nicole Delaney (der også har skrevet Big Mouth, Netflix) og Brandon Zuck (Five Points, Facebook Watch).

 

Vær med til Swipe Night hver weekend i september fra den 12. september kl. 10.00. Den ugentlige Swipe Night-begivenhed er kun tilgængelig indtil søndag ved midnat.

 

Datoer og tidspunkter:

·   Lørdag d. 12. september med start kl. 10:00 – til søndag d. 13. kl. 23:59

·   Lørdag d. 19. september med start kl. 10:00 – til søndag d. 20. kl. 23:59

·   Lørdag d. 26. september med start kl. 10:00 – til søndag d. 27. kl. 23:59

 

Swipe Night blev oprindeligt lanceret i USA i slutningen af 2019. Under det interaktive event blev der matchet 26% mere end normalt og antallet af beskeder mellem brugerne steg med 12% sammenlignet med en typisk weekend.

 

OM TINDER:

Tinder blev introduceret på et universitet i 2012 og er verdens mest populære app til at møde nye mennesker. Tinder er blevet downloadet mere end 340 millioner gange og er tilgængelig i over 190 lande i over 40 forskellige sprog. Tinder har 6,2 millioner abonnenter og er den mest indbringende non-game app på verdensplan.